Hei,

 

Olen tänään säätänyt aika paljon langattoman tietokoneiden välisen wlan-verkon kanssa. Se ei tunnu toimivan, koska en tiedä, mistä saan valittua asetuksen, joka määrää yhdistetäänkö verkkoon automaattisesti, kun joku yrittää muodostaa nettiyhteyden sen kautta. Tässä tapauksessa se joku on minun Nokia e52-matkapuhelimeni.

 

Mutta olen tänään myös säätänyt eli yrittänyt saada toimimaan tuota tietokoneiden välistä wlan-verkkoa vaihtamalla palomuuriani. Ensin käytin Windowsin omaa palomuuria, mutta koska se ei toiminut, siirryin Sygate Personal Firewallin käyttäjäksi. Sygaten kanssa ongelmaksi muodostui kuitenkin se, ettei kyseistä ohjelmaa oltu suunniteltu käytettäväksi Windows seitsemän kanssa. Niinpä jouduin taas vaihtamaan softaa.

 

Toisena palomuurivaihtoehtona kokeilin PC Tools Firewall plussaa. Siinä ei ollut muuten mitään vikaa, paitsi että se blokkasi kaikki yhteydet, eikä sen asetuksia voinut säätää, koska se on unaccessible!

 

Joten, päädyin käyttämään Windowsin omaa palomuuria, vaikka tällöin tietokoneiden välisen wlan-verkon käyttö on mahoton tehtävä.

 

Eipä muuta tällä kertaa kuin täältä! tähän!